RAMHUS SKAPADE MED PASSION
Möt MOMO hus

Våra hus är gjorda med material av högsta kvalite, monterade av personer med stor erfarenhet av att arbeta med trä, designade av enbart de bästa svenska och polska arkitekterna. Du kan vara säker på att våra produkter är helt unika.
1

Design

Vi anpassar projektet efter dina behov och önskningar. Vi förser dig med de handlingar som behövs för att lämna in en byggansökan eller bygglov.

2

Material

Våra hus är mestadels gjorda av trä och andra naturmaterial. Vi använder oss av väl beprövade lösningar som är utmärkta för Sveriges klimat. Isoleringen består av mineralull vilket håller ditt hem varmt och mysigt samt skapar ett hälsosamt klimat.

3

Lösningar

Skandinavisk design är framförallt enkelhet i layout samt användbarhet. Öppna planlösningar kombinerat med stora fönster ger en lyxig känsla samt att mycket ljusinsläpp gör ditt hem väldigt härligt att vara i. Rummens arrangemang och storlek är noga genomtänkt.

4

Teknologi

Den starkaste egenskapen hos ramhus är dess hållbarhet. Ramhus är extremt hållbara och funktionella tack vare användningen av naturliga högklassiga material. Byggvirket C24 som används för produktionen är även kammartorkat, vilket innebär att det också är fritt från mögel, insekter och fukt.

5

Byggnad

När ditt hus är producerat i vår fabrik kommer det att levereras till din tomt där blir det färdigmonterat på enbart några dagar.

MOMO hus

Från det ögonblick du väljer ditt MOMO hus dröjer det inte länge tills du kan bo där. Vi försöker illustrera det så enkelt som möjligt.

STEG 1

Ansök om bygglov till byggnadsnämnden.

STEG 2

Personifiera ditt hem genom att välja mellan våra olika alternativ samt önskad finish.

STEG 3

Förbered en enkel husgrund enligt våra rekommendationer – betongplatta eller betongpålar.

STEG 4

Montering av hus. Vi hanterar denna del heltäckande, det tar bara några dagar.

STEG 5

Anlita valfri entreprenör att utföra efterarbetet inuti huset.